lauantai 9. helmikuuta 2013

Juhlapajapäivä 16.3 esimerkki

Tässä esimerkki juhlapajapäivästä:

Maija lähettää juhlapajaan sähköpostia helmikuussa ja ilmoittaa mukaan itsensä, kaason, äidin ja ystävän. Hän kertoo että häitä Mikon kanssa juhlitaan elokuussa. Häiden teemana on vaaleanpunainen ja vintagehenkisyys. Pitsit, nauhat, vanhanajan tyyli. He ovat katselleet valmiita korttimalleja ja valinneet niistä oman juhlan tyyliin sopivan.

Sovimme Maijan kanssa että he saapuvat kaason kanssa pajaa edeltävänä tiistaina kanssamme Sinelliin valitsemaan materiaaleja ja tarvikkeita askartelupajaan.

Tiistaina tarkastelemme Maijan ja kaason kanssa oikean sävyiset kartongit, leimasinmusteet ja pitsit hääkutsuihin, menutelineisiin ja paikkakortteihin. Samaa sävyä namipussukat, ruusunterälehdet, suklaasydämet ja saippuakuplapullot. Mietimme vielä kortin toteutustapaa ja kuka askartelijoista tekisi mitäkin osa-aluetta. Samoin etiketit kuplapulloillekkin olisivat kivat.
Ja mikä parasta kaikista ostoksistaan he saavat 10 % alennuksen.
Askarteluostokset jäävät Sinelliin ja Maija lähtee kotiin kevyin kantamuksin.

Lauantaina Maija, kaaso, äiti ja ystävä ovat innokkaina askartelemaan ja saapuvat paikalle klo 10.
Heille on paikka valmiiksi laitettuna ja askartelutarvikkeet odottamassa. Pikainen palaveri mistä aloitetaan ja eikun puuhastelemaan.

Maija leikkelee pohjapapereita, kaaso liimailee niitä korttipohjiin. Äiti leikkelee pitsejä kutsuihin menuihin ja paikkakortteihin. Ystävä leikkelee papereita kuplapullojen etiketeiksi.

Maija saa pohjapaperit leikeltyä ja siirtyy leikkaamaan paikkakortteja. Äiti alkaa liimaamaan pitsejä kutsuihin, joihin kaaso on saanut taustapaperit kiinniteltyä. Kaaso stanssaa bigshotilla sydämiä kutsujen ja menujen koristeiksi. Ystävä liimailee paikkakortteihin pitsejä kiinni jne..

30 kutsukorttia, 60 paikkakorttia, 10 menua ja 50 pulloetikettiä syntyvät näppärästi, ja nopeasti.

Kotiin jää kutsujen lähetys, paikkakorttien nimikointi, menun tulostus ja kiinnitys, sekä suklaasydänten pussitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi..